Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Uw zorg is onze zorg

Als uw dierbare overlijdt in een ziekenhuis, benadert de verpleging de schouwarts. Zij regelen ook dat de overledene naar het mortuarium van een ziekenhuis wordt gebracht. Artsen zullen aan u vragen of donorafname mogelijk is.

 

 

Wij staan altijd voor u klaar.

 

 

Op het moment dat u ons belt, kunt u aangeven of u de overledene thuis wilt laten opbaren of in ons uitvaartcentrum. Als u nog geen keuze kunt of wilt maken, dan kunnen wij voor (tijdelijke) koeling op bed zorgen. Zo kunnen we in alle rust uw wensen bespreken. U kunt als u dat wilt, zowel thuis als in ons uitvaartcentrum bij de verzorging aanwezig zijn.

 

Wij zijn er in alle rust voor u.

Nadat de arts bij u thuis is geweest, zullen wij de zorg voor uw dierbare op ons nemen. U geeft aan op welk tijdstip wij het beste bij u langs kunnen komen. Of misschien komt u liever naar ons toe. In overleg met u bespreken en regelen wij alles.

 

Uw zorg is onze zorg.

 

 

Onze uitvaartverzorger zal u in elk geval vragen naar:

  • Trouwboekje en/of ID-bewijs van de overledene (voor zover aanwezig)
  • ID-bewijs van de opdrachtgever voor de uitvaart
  • Adressenlijst voor het verzenden van rouwkaarten
  • Kleding voor de overledene
  • Polissen van de uitvaartverzekering

 

Als er geen ID-bewijs is, dan vernemen wij graag het Burger Service Nummer (BSN) van de overledene en opdrachtgever. Het BSN vindt u ook op een zorgpas, rijbewijs, ziekenhuiskaart of een papier van de belasting.

 

Wij nemen u graag alles uit handen.

Handige downloads

De rouwkaart

Met een rouwkaart brengt u familie, vrienden en (zakelijke) relaties op de hoogte van een overlijden. Daarvoor moet u wel beschikken over een actuele adressenlijst. Uitvaartcentrum Haarlem beschikt over uitgebreide voorbeeldboeken waaruit u een passende rouwkaart kunt kiezen. Als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van de tekst van de rouwkaart, adviseren wij u graag. Maar u kunt ook kijken bij de downloadlinks hieronder voor gedichten, versregels en teksten voor de rouwkaart.

 

Adressenlijst samenstellen

Hieronder kunt u onze voorbeeld adressenlijst downloaden als een Excel-bestand. U kunt dit bestand opslaan op uw computer en zo een persoonlijke adreslijst opbouwen. Te zijner tijd kunt u dit bestand aan ons mailen. Het bestand is overigens ook te openen in Numbers (Apple) en Open Office (Google).

Stel uw vraag

 

 

In samenwerking met

Bureau APS

Uitvaartcentrum Haarlem

Parklaan 36, 2011 KW

023 532 87 50

info@uitvaartcentrumhaarlem.nl

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.